Trajković: Verujem da je spot o Ivanoviću napravljen u kancelariji za KiM
03/06/2019 13:38|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 547 |
|

RTV KIM, Beta, N1, 03.06.2019. - Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković izjavila je da veruje da je agresivni spot na TV Pink o Oliveru Ivanoviću napravljen u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, kao i da "iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju dolaze sve kampanje usmerene protiv neistomišljenika".

Govoreći o jednom od osumnjičenih za ubistvo Ivanovića od strane Prištine, Milanu Radoičiću, koji je funkcioner Srpske liste, Trajković se zapitala zašto mu Vučić, koji tvrdi da Radoičić nije kriv "ne pruži pravnu, logističku pomoć i advokate da dokaže svoju nevinost u mestu u kome ga i optužuju".

"Oliver Ivanović je, dok je bio živ dolazio u Beograd i prijavljivao predsedniku i BIA ko sve preti njegovoj bezbednosti," kazala je Trajković tokom gostovanja u Utisku nedelje.

Trajković je dodala da je Oliver Ivanović "verovao Saši Jankoviću, da je on prenosio njihove razgovore" i da "treba pročitati izjavu Saše Jankovića u istrazi o ubistvu Ivanovića, a ne moj".

Srpska lista optužila je ranije  Radu Trajković da "direktno opstruirа istrаgu ubistvа Oliverа Ivаnovićа i svesno je usmerаvа u prаvcu koji žele pojedini centri moći", zа štа je kako se navodi, "mаsno plаćenа".

 

 

 


Komentari posetilaca