Trgovci u Gračanici mole za pomoć - nemaju zaštitnu opremu
17/03/2020 13:17|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 738 |
|

Čaglavica, 17.03.2020. - Predstavnici Asocijacije srpskih privrednika ( ASP ) u Gračanici najavljuju da će biti prinuđeni da zatvore svoje obejekte ( trgovinske radnje ), jer ne mogu zaposlenima da obezbede zaštitnu opremu ( maske i rukavice ). U saopštenju za javnost  koje je medijima poslao Saša Sekulić  ovlašćeno lice Asocijacije srpskih privrednika se navodi da  privrednici traže sastanak sa opštinskim vlastima u cilju rešavanja ovog problema.

 

U nastavku prenosimo kompletno saopštenje:

 

“Asocijacija srpskih privrednika nakon sastanka sa svojim čanovima  iz sektora trgovine, gde su predstavnici  ovog sektora pored nestašice  pojedinih artikala kao sto su brašno, ulje  i neredovnih snabdevanja robe od svojih dobavljača , kao glavni problem izneli nemogućnost nabavke zaštitnih maski, rukavica i sredstava za dezinfekciju za svoje radnike.

 

 Predstavnici ASP  traže sastanak sa predstavnicima  vlasti Opštine Gračanica i predstavnicima Opštine Prištine,  kako bi ih  upoznali sa problemima i zatražili pomoć u rešavanju problema.

 

Predstavnici ASP su i naveli da, ako do rešenja ne dođe,  da će biti primorani da zatvore svoje objekte, jer ne mogu da svojim zaposlenima omoguće neophodnu zaštitnu opremu,  kako se ne bi zarazili virusom  i ne bi plaćali velike kazne prilikom inspekcijske kontrole . Nadajmo se da do toga neće doći  i da će se problem rešiti”, navodi se u saopštenju.

 

ASP Gračanica 

17.03.2020.

 

Ovlašćeno lice ASP

Saša Sekulić

 

 


Komentari posetilaca