Udruženje nestalih podržalo Popovića
12/10/2013 21:11|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 963 |
|

Udruženje porodica nestalih i kidnapovanih Kosova i Metohije podržalo je kandidaturu Srđana Popovića za gradonačelnika Gračanice.
Na sastanku održanom u prostorijama Samostalne liberalne stranke predstavnici Udruženja porodica nestalih i kidnapovanih obećali su podršku Srđanu Popoviću jer su u njemu prepoznali čoveka koji će se boriti za prava svih porodica koje su izgubili svoje najmilije tokom konflikta na Kosovu.
 
Popović je istakao da porodice nestalih i kidnapovanih nisu imali dovoljnu pažnju svih ovih godina. 
- Zalagaću se da se rasvetli sudbina svih nestalih i ubijenih, da Udruženje ima normalne uslove za rad, dobiju prostorije i opremu, a što se političke podrške tiče ona ne sme da bude sporna nijednog trenutka, istakao je Popović i dodao da ova podršk ne sme da bude politizovana niti zloupotrebljena u 
političke svrhe.
Predsednica Udruženja porodica nestalih i kidnapovanih Kosova i Metohije Silvana Marinković se zahvalila Srđanu Popoviću na svemu što čini za porodice udruženja. 
 
- Srđan Popović je jedini koji obraća pažnju na nas i na tome smo mu zahvalni i zato ga podržavamo, naglasila je Silvana Marinković.
 
Izvor: SLS
 

Komentari posetilaca