Vozilo sinoć sletelo sa puta kod Srbovca, jutros izvučeno beživotno telo
03/01/2023 10:57|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 250 |
|

Radio Mitrovica Sever, 03.01.2022. - Beživotno telo osobe koja je sinoć doživela saobraćajnu nesreću na teritoriji opštine Zvečan, kod Srbovca jutros je izvučeno iz reke Ibar. Saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć kod Srbovca u blizini nove deponije, kada je jedna osoba automobilom sletela u Ibar.

Komandir vatrogasne stanice u Zvečanu, Vladan Radomirović, potvrdio je za KoSSev da su sve ekipe vatrogasne stanice bile angažovane tokom cele noći, te da je beživotno telo pronađeno jutros. Prema njegovim rečima telo je izvađeno iz reke i transportovano za Kosovsku Mitrovicu.

Na teren je izašao i mrtvozornik, a vatrogasci su izvukli automobil iz reke.

U izveštaju policije stoji da se na putu Leposavić-Mitrovica dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao automobil, za koji se sumnja da je zbog neprilagođene brzine i atmosferske magle izgubio kontrolu i završio u reci Ibar.

Prema izveštaju kosovske policije, jedinice su izašle na lice mesta i zajedno sa vatrogascima su tragali za vozačem i automobilom koje nisu uspeli da pronađu tokom noći. Potraga je nastavljena u ranim jutarnjim časovima, gde je vozilo pronađeno i izvađeno zajedno sa vozačem koji je bio bez znakova života.

O predmetu je obavešten nadležni tužilac da nastavi dalji postupak, stoji u policijskom izveštaju. Policija nije imala do izdavanja izveštaja podatke o identitetu nastradalog niti je navela inicijale.

 

 


Komentari posetilaca