Vučić i Žiofre o dijalogu Beograda i Prištine
28/03/2023 14:16|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 229 |
|

Kim, 28.03.2023. - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom o nastavku evrointegracija Srbije, dijalogu Beograda i Prištine, kao i o zajedničkim projektima izgradnje i modernizacije naše zemlje i daljem povezivanju sa EU i unutar regiona. Vučić je u zvaničnoj poseti Srbiji dočekao i predsednicu Grčke.

„Sa ambasadorom Žiofreom razgovarao sam o nastavku evrointegracija Srbije, dijalogu Beograda i Prištine, kao i o zajedničkim projektima izgradnje i modernizacije naše zemlje i daljem povezivanju sa EU i unutar regiona. Srbija je posvećena svom evropskom putu i reformskim procesima u cilјu bolјeg života svih građana i dostizanja statusa punopravnog člana u Evropskoj uniji“, napisao je Vučić.

Nakon sastanka sa Žiofreom, predsednik Srbije je dočekao predsednicu Grčke Katerinu Sakelaropulu koja je u zvaničnoj poseti Srbiji.

"Razgovarali smo o strateškoj saradnji između Grčke i Srbije, jačanju stabilnosti u regionu, evrointegracijama Srbije, kao i o zajedničkim planovima i projektima. Veliko hvala Republici Grčkoj, grčkom narodu i rukovodstvu na iskrenom prijateljstvu i partnerstvu koje Srbija i njeni građani znaju da cene i uzvrate", naveo je predsednik Srbije.

 

 

 


Komentari posetilaca