Vuk dlaku menja, al u etiketu ne gleda
03/10/2013 21:36|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1137 |
|

Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno. Tako od prilike izgleda sudbina i nameštaja namenjenog Radiju Gračanici, koju su neki dan „pokupili“ fizikalci iz prostorija te medijske kuće i odneli u nepoznatom pravcu. 
Radio Gračanica uperila je prst u rukovodstvo SO Gračanica, objašnjavajući da su „zahvaljujući njima, medijska kuća i zaposleni ostali bez kompletnog nameštaja“, te da je to pokušaj da se omalovaži značaj te medijske kuće. S druge strane, opština Gračanica, pozivajući se na uobičajene fraze „praktičnu primenu politike u službi građana“ i slično, u poslednjem pasusu saopštenja tvrdi da „nameštaj nije bio donacija već je bio ustupljen na privremeno na korišćenje do završetka radova na rekonstrukciji Doma kulture“. O tome su, kažu u dematiju, obavestili i rukovodstvo i kolegijum Radio Gračanice usmeno, i od njih takođe dobili usmeni odgovor „da je sve u redu“. 
Etikete na nameštaju, međutim, govore drugačije. Sa njih se nedvosmisleno tumači da je nameštaj donacija opštine upravo toj medijskoj kući. Dakle, vuk dlaku manje, al u etiketu ne gleda.  
 
Izvor: New press

Komentari posetilaca