Zvaničnici čestitali Božić
07/01/2022 07:53|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 316 |
|

RTV KIM, 07.01.2022. - Čestitke povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića građanima i sveštenstvu uputili su predstavnici vlasti i institucija.

Predsednica Opštine Gračanica Ljiljana Šubarić u svoje i ime rukovodstva ove lokalne samouprave građanima je poželela da sa svojom porodicom i prijateljima u zdravlju, miru i blagodati proslave praznične dane.

“Želim vam da svetlost badnjaka i dan Hristovog rođenja u vaše domove unesu svaku sreću i radost. Godina iza nas nije bila laka, ali sabrani u Hristu i Božijoj ljubavi, okupljeni oko jedinstvenih ciljeva, a to su mir i istinski bolji život za sve građane, možemo da prevaziđemo izazove koji su pred nama. U uverenju da ćemo zajedničkim radom, tolerancijom, poštovanjem različitosti I solidarnošću uspeti čestitam vam Božić”, navela je Šubarićeva.

Ministar za zajednice i povratak i predsednik Srpske liste, Goran Rakić čestitao je Božić patrijarhu srpskom Porfiriju, vladiki raško-prizrenskom Teodosiju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima Srpske pravoslavne crkve.

“Neka najradosniji hrišćanski praznik u naše domove unese mir i blagostanje kako bi imali snage da se izborimo sa izazovima koji su pred nama. Dan Hristovog rođenja je dan najveće radosti i sreće za sve, zato želim da nam svi naredni dani budu dani radosti, zdravlja i sreće”, naveo je Rakić u čestitki.

GI „Srbija, demokratija, pravda” svim pravoslavnim vernicima i sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve čestitla je Božić, sa željom da u zdravlju, miru i radosti provedu ovaj najradosniji hrišćanski praznik u krugu porodice.

 


Komentari posetilaca