“Oj svijetla majska zoro” u Prištini
26/04/2023 22:40|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 424 |
|

Medija centar Čaglavica, 26.04.2023. - Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavila je danas u Prištini aktuelnu turističku ponudu za predstojeću letnju sezonu.

U narodnoj nošnji uz igru i pesmu „Oj svijetla majka zoro“ u tržnom centru „Albi mall“ crnogorski folklorni ansambl je u okviru predstavljanja turističke ponude Crne Gore održao mini koncert.  Pored himne Crne Gore nizale su se i druge pesme kao što je „Višnjičica rod rodila“, „Crnogorski oro“ i druge.

U organizaciji Nacionalne turističke organizacija Crne Gore u ovom tržnom centru bio je postavljen i štand sa brošurama turisničke ponude Crne Gore, sa akcentom na predstojeću letnju sezonu i bogatim kulturnim programom.

Kako se navodi na zvaničoj Fejsbuk stranici ovog tržnog centra događaj i aktivnosti organizovala je ambasada Crne Gore na Kosovu.

Podsetimo, pre nekoliko dana na Kosovu je boravio premijer Crne Gore u tehničkoj Vladi Dritan Abazović, koji je pozvao građane Kosova da posete Crnu Goru i uživaju u njenim potencijalima. 

 

 


Komentari posetilaca